Adobe Photoshop je tím nejlepším a nejkomplexnějším nástrojem, který můžete použít pro zpracování svých fotografií. Proto je i nejnáročnější pro opravdu kvalitní a efektivní ovládání. Připravili jsme tři nové kurzy, které vás naučí vše, co ve Photoshopu můžete potřebovat.

Přijďte na workshopy vedené zkušenými lektory. Honza Březina, Adobe Certified Expert, vede kurz začátečníků a víkendový kurz. Milan Kabelka, profesionální retušér, spoluvede víkendový kurz a kurz Beauty retuše.

 

 

1) Adobe Photoshop pro začátečníky
Prvním krokem je půldenní kurz pro začátečníky, na kterém si vysvětlíme uživatelské rozhraní, základní nástroje, funkce a filtry. Jedná se o nenáročný kurz určený pro úplné začátečníky, který vám ušetří desítky hodin tápání.

Adobe Photoshop

2) Adobe Photoshop pro fotografy (víkendový)
Zvládli jste základy, ale cítíte, že nevyužíváte potenciál Adobe Photoshopu? Přijde vám komplikovaný, pomalý a těžký? Máme pro vás dvoudenní víkendový kurz, ve kterém vás naučíme to, co Photoshop nabízí fotografům.
Adobe Photoshop pro začátečníky
3) Adobe Photoshop: Beauty retuš od A do Z
Pracujete s Adobe Photoshopem, zvládáte běžné funkce, nástroje a postupy, ale chcete se posunout dál? Chcete se naučit ty nejpreciznější postupy profesionálních retušérů? Máme pro vás celodenní kurz beauty retuše portrétů pro pokročilé.

Adobe Photoshop: Beauty retuš od A do Z

 

Všechny tři kurzy jsou vedeny formou interaktivních workshopů. Ve všech se zaměříme na praxi, společně budeme pracovat na fotografiích a procvičovat. Komplexní nabídku kurzů a termíny najdete v sekci kurzů.