Ilumio pravidelně pořádá kurzy ve svých prostorech v Praze, kde jsme zrealizovali již přes 500 Apple kurzů. Pravidelně cca 2x za rok pořádáme sérii kurzů mimo Prahu. Na listopad jsme pro vás připravili hned 4 kurzy v Ostravě zaměřené na maximální využití iPadu! Využijte jedinečnou příležitost absolvovat naše nejnovější kurzy na severní Moravě.
 

Kdy a kde

Kurzy proběhnou 5. a 6. 11. 2019 v coworkingovém centru Impact HUB Ostrava. HUB je naší oblíbenou základnou, protože kromě skvělé atmosféry nabízí vynikající zázemí. Máme pro vás celkem 4 kurzů s praktickými cvičeními.
 

V hlavní roli iPad

Efektivní přechod na iPadOS

iPadOS zcela mění možnosti iPadu a jeho efektivní nasazení jako náhrady počítače. Připravili jsme speciální půldenní workshop určený stávajícím uživatelům iPadů, kteří chtějí rychle a snadno přejít z iOS 12 na iPadOS. Kromě vysvětlení novinek se můžete těšit na naše několikaměsíční zkušenosti s testováním beta verze a praktickým nasazením v každodenním provozu.
 

iPad: Efektivní práce s Apple Pencil

Pořídili jste si iPad (Pro) s tužkou Apple Pencil a nevíte, jak ji naplno využít? Jste malíři, designéři či si jen tak rádi skicujete a hledáte vhodné aplikace a nástroje? Nebo naopak vůbec neumíte kreslit a chcete pomocí Apple Pencil zlepšit svoji produktivitu práce? Pak právě pro vás je určen kurz efektivní práce s Apple Pencil na iPadu.
 

Lumafusion: Střih videa na iPadu

LumaFusion je pravděpodobně nejlepší aplikace na střih videa na iPadu vůbec. Umožňuje jednoduše, rychle a přitom překvapivě profesionálně sestříhat video bez použití počítače pouze na iPadu. Na workshopu vás v praxi naučíme, jak snadno, efektivně a elegantně stříhat v LumaFusion.
 

Adobe Lightroom na iPadu

Chcete zpracovávat své fotografie v terénu a na cestách bez počítače jen s iPadem, přijít domu a mít všechny fotografie zasynchronizované v počítači? Nabízíme vám praktický kurz, ve kterém vám vysvětlíme celé workflow zpracování fotek na iPadu v Adobe Lightroom CC Mobile a jejich synchronizaci přes Creative Cloud.

 

Individuální či firemní kurz v Ostravě

Protože do Ostravy vyrazí zkušená dvojice lektorů – Honza Březina a Filip Brož, nabízíme zájemcům 5. a 6. listopadu i možnost objednat si firemní či individuální Apple školení či workshop. Pokud máte zájem o tuto službu, kontaktujte nás na email info@ilumio.cz.