Ať už jste právě dnes vybalili první iPad z krabice nebo máte iPad již dlouho, máme pro vás v nabídce kurz nebo workshop, který vám pomůže udělat z iPadu efektivní pracovní nástroj. Připravili jsme pro vás přehlednou mapu naší nabídky, abyste si dokázali správně vybrat.

Aktuální situace je pro nás všechny velmi náročná, ale zároveň je ideální příležitostí pro změnu. Využijte aktuální omezení a prostřednictvím našich on-line kurzů zvyšte svou kvalifikaci!

Pro začátečníky

Pokud úplně začínáte s Apple produkty, nabízíme vám tříhodinový začátečnický kurz iOS 14 pro začátečníky od A do Z, na kterém vás naučíme zařízení ovládat. Nemusíte být technický tip, nemusíte se stydět za žádný dotaz, krok za krokem si vše vysvětlíme a ukážeme.

Pokud s Apple produkty již nějaké zkušenosti máte, ale chcete poprvé začít používat iPad pro vážnou práci, pak je pro vás ideální workshop iPad: 100% pracovní nástroj.

Chci se rozvíjet

S iPadem máte již nějaké zkušenosti, ale cítíte, že jej nevyužíváte naplno? Máte otázky, na které nemůžete najít odpovědi? Chcete rychle naskočit do nové verze iPadOS? Pak si nenechte ujít workshop Přechod na iOS/iPadOS 14 pro (mírně) pokročilé.

Apple Pencil není jen nástrojem pro kreslíře. Je ideálním pomocníkem pro anotování, poznámky a business komunikaci. Vše si ukážeme na workshopu iPad: Efektivní práce s Apple Pencil.

Práce s aplikacemi na iPadu

Pokud již iPad umíte ovládat a potřebujete pomoct s konkrétními aplikacemi, máme pro vás širokou nabídku:

Všechny uvedené kurzy a workshopy můžete absolvovat buď jako fyzický kurz v Praze (v malé skupině), on-line z pohodlí domova nebo jako individuální kurz!

Pokud si objednáte oba kurzy najednou do 10. 10. 2020, získáte automaticky 20% slevu.

Těším se na viděnou.

Honza Březina