Hodinky Apple Watch jsou bezesporu skvělé zařízení. Je to prodloužená ruka vašeho iPhonu. Při správném nastavení mohou fungovat i jako vaše sekretářka a nebo dokonce zdravotní zařízení. Důležité je přemýšlet o tom, jak hodinky efektivně používat. Apple Watch vám dokonce mohou měřit a analyzovat spánek. Přitom vám během noci z vaší baterie ukrojí sotva pár procent. Nevěříte?

S Apple Watch spím pravidelně již několik měsíců. Když o tom mluvím s jinými uživateli, většinou se hned ptají na nabíjení. Je to jednoduché. Apple Watch dávám do nabíječky v době, kdy večeřím nebo se sprchuji. V té době mám již kroužky aktivity dávno splněné a bez problémů je mohu odložit. Než večer přijdu k nočnímu stolku, hodinky jsou již dávno nabité.

Jakmile je nasadím na ruku, stačí jen ulehnout a spát. Nikde nemusím nic zapínat nebo spouštět. Používám k tomu aplikaci AutoSleep. Ta nejen měří délku mého spánku, ale ráno mi přehledné grafy na iPhonu ukážou i to, jak dlouho jsem byl v hlubokém či mělkém spánku. Zároveň vidím své tepové hodnoty, které se automaticky synchronizují se sesterskou aplikací HeartWatch.

Podrobná historie

Snadno se mohu podívat na svoji spánkovou historii, napsat si k tomu nějaké poznámky či sny. Také vidím kolikrát za noc jsem se probudil či otočil. Díky tomu mohu upravit své zvyklosti jako je například životospráva. Přesně vím, kolik hodin potřebuji naspat, abych byl druhý den fit. Spánek je velmi důležitý a rozhodně není na místě ho podceňovat.

Aplikace AutoSleep je velmi efektivní a jednoduchá. Je plně optimalizovaná pro Apple Watch a rozhodně se nemusíte obávat, že ráno naleznete své hodinky na zápěstí bez potřebné energie. Aplikace se mi osvědčila a mohu ji vřele doporučit.

V případě, že přijdete na náš kurz, dozvíte se hlubší informace o tom, jak zefektivnit a zpříjemnit každodenní používání hodinek Apple Watch. Z kurzu odejdete s maximem informací k tomu, abyste okamžitě mohli začít využívat Apple Watch naplno.