Ostravu máme opravdu rádi a pravidelně se do ní s našimi Apple kurzy vracíme. Po delší CoVIDové odmlce pro vás připravujeme dva nové Apple kurzy v Ostravě na září. Na co se můžete těšit?

Mac: 100% pracovní nástroj

Prvním kurzem je náš aktualizovaný kurz zaměřený na efektivní využití Macu jako pracovního nástroje. Tento kurz je určen pro mírně a středně pokročilé uživatele, kterým nabízí desítky praktických postupů, tipů a triků pro zefektivnění práce na Macu. Pokud s počítači s Applu začínáte, doporučujeme před kurzem minimálně pročíst knihu Jak na Mac a alespoň pár týdnů s počítačem pracovat, abyste si uvědomili své potřeby.

Kurz proběhne 15. září od 9:00 do 12:00 a těšit se můžete na praktické postupy a tipy pro vyšší efektivitu. Kromě obecně platných postupů se můžete těšit i na novinky z macOS Ventura. Pokud chcete svůj Mac využívat naplno, tento kurz vás rozhodně posune kupředu. Registrovat na kurz se můžete zde.

 

iPad: 100% pracovní nástroj

Druhý kurz bude zaměřen na uživatele iPadů. Pokud chcete iPad využívat víc, než jen pro pasivní komunikaci obsahu, ale chcete z něj udělat opravdu plnohodnotný pracovní nástroj, který doplní nebo nahradí váš počítač, tak tento kurz je přesně pro vás. Budeme se věnovat příslušenství, které reálně zvyšuje efektivitu práce. Zaměříme se na chytrou práci se soubory, efektivní multitasking, snazší a komfortnější ovládání a nebudou chybět desítky tipů na drobné aplikace, lifehacky a vylepšení.

 

Kurz proběhne 15. září od 13:00 do 16:00 a bude doslova nabitý praxí. Registrovat na kurz se můžete zde.

 

Lektor

Lektorem obou kurzů bude Honza Březina, certifikovaný trenér Applu a dlouholetý propagátor a lektor. Honza používá každodenně Apple techniku již skoro 20 let a patří mezi nejzkušenější Apple trenéry v ČR. Jeho kurzy prošly tisíce uživatelů a pravděpodobně jej budete znát jako autora mnoha knih, článků či výukových videí na YouTube.

Kdy, kde a za kolik?

Kurzy proběhnu v příjemných prostorech Regus, Ostrava City Centre, 28. října 3346/91, Moravská Ostrava, Ostrava, 702 00. Dopolední kurz proběhne od 9:00 do 12:00, odpolední od 13:00 do 16:00. Každý kurz jednotlivě stojí 1590 Kč, ale pokud se přihlásíte na oba dva současně, automaticky získáte 20% slevu na oba dva.