Také vám na iPadu vadí, když se nějaká aplikace či služba otevře ve webovém prohlížeči namísto v konkrétní aplikaci? Typické je to například u YouTube nebo Twitteru. Surfujete po internetu, kliknete na odkaz na YouTube a on se otevře v Safari, ale vy byste potřebovali otevřít iOS aplikaci. Co s tím?

Vše samozřejmě můžete udělat ručně, tedy otevřít aplikaci a dané video, účet či cokoliv jiného prostě nalézt. Existuje však sofistikovanější řešení jménem Opener – open links in apps. Aplikace aktuálně podporuje více než 260 iOS aplikací a 40 webových prohlížečů. Opener také podporuje oblíbené Zkratky a upravit si můžete i ikonu aplikace a další nastavení.

V praxi to funguje tak, že kdykoliv skrze tlačítko sdílení, můžete vyvolat aplikaci Opener a danou stránku nebo odkaz otevřít v konkrétní aplikaci. Osobně to velmi často používám pro YouTube odkazy, Twitter účty, Facebook nebo LinkedIn. V podstatě všechny nejdůležitější aplikace jsou podporované. Výsledkem je ušetření času a efektivní práce na iPadu. Opener můžete stahovat v obchodě App Store za solidních 49 korun.

Chcete svůj iPhone či iPad využívat naplno? Přijďte na naše kurzy iPad:100% mobilní kancelář a iPhone: efektivní pracovní nástroj.