AirBuddy je stvořený pro Apple sluchátka, která obsahují W1 čip, tedy AirPody, BeatsX, Beats Solo 3 a Powerbeats 3. Právě ty lze snadno a rychle spárovat. Jakmile si nainstalujete aplikaci AirBuddy a spustíte některá z výše jmenových sluchátek, ihned se před vámi objeví stavové okno, kde se budou točit vaše sluchátka a ještě uvidíte kapacitu baterie. Stejně jako na iOS zařízení. Jedním kliknutím na okno pak sluchátka připojíte a můžete začít poslouchat. Snadnější už to být nemůže.

Také se vám líbí, jak snadno a rychle lze spárovat AirPods sluchátka s vaším iPhonem? Stačí jen otevřít nabíjecí krabičku a nasadit do uší. Na displeji iPhonu se pak objeví známá obrazovka se stavem baterií uvnitř AirPodů. Jednoduché a prosté. To se pravděpodobně líbilo i známému brazilskému vývojáři Guilherme Rambovi, který představil podobnou aplikaci pro Mac – AirBuddy.

AirBuddy stojí minimálně 5$. Můžete Rambovi přispět i více, záleží jen na vás. Za cenu tří piv tak získáte skvělý a užitečný nástroj, díky kterému bude připojování AirPodů na Macu naprostá hračka. Velmi se mi líbí, že vidím stav nabití. Dříve mi také párování občas blblo a né vždy se sluchátka chtěla připojit. Většinou si pamatovala iPhone či nějaký iPad.

Do svého oznamovacího centra si také můžete přidat Widget, který vám zobrazí nejen baterii vašich sluchátek a případného pouzdra, ale i iPhonu, iPadu nebo dalších zařízeních připojených přes Wi-Fi.

Přijďte na náš kurz

V případě, že přijdete na náš kurz macOS: Přecházíme na Maca, dozvíte se mnoho dalších tipů/triků, jak používat vašeho Maca. Workshop je určen všem uživatelům Maců, kteří chtějí poznat macOS Mojave. Rozhodně nemusíte být počítačovými experty. Stačí chuť se dozvědět nové věci a láska k Applu.

Pokud patříte mezi pokročilé uživatele, můžete dorazit na náš workshop macOS: Jak využívat Mac naplno