Na 9. února od 13:00 do 20:00 jsme připravili speciální den otevřených dveří, při kterém si můžete přijít popovídat o novinkách kolem focení a Apple produktů, vyzkoušet fotografovat v našem ateliéru a to i se špičkovým středoformátovým fotoaparátem Hasselblad X1D-50c nebo se nechat vyfotografovat za speciální cenu! Přijměte pozvání do našeho ateliéru na Zborovské 66.

 

Základní informace

  • Kdy:  9. 2. 2017 od 13:00 do 17:00
  • Kde: Ilumio, s.r.o., Zborovská 66, Praha 5
  • Na co se těšit: poradenství, testování fototechniky, portrétní focení

 

Přijďte se poradit

Řešíte nějaký fotografický či Apple problém a potřebujete se poradit? Zajímá vás, co můžete čekat od našich kurzů nebo se zajímáte o nějakou fotografickou destinaci? Kdykoli v průběhu dne otevřených dveří se můžete stavit na slovíčko, kávičku a probrat to s námi.

 

Přijďte si vyzkoušet nový Hasselblad X1D-50c

Prvních 14 dní v únoru budeme mít k dispozici unikátní mirrorless středoformátový fotoaparát Hasselblad X1D-50c s dvojicí objektivů na testování. Pokud si chcete vyzkoušet, jak se s ním fotografuje, jaký je rozdíl vůči běžné zrcadlovce a jak vypadá výstup, tak se stavte. Rádi vám tuto krásku předvedeme. Stavit se můžete kdykoli v průběhu dne otevřených dveří.

X1D-50c

Přijďte se nechat vyfotografovat

Nabízíme vám unikátní možnost nechat si nafotografovat portrét, děti či rodinnou fotografii v našem ateliéru. Čeká na vás profesionální fotografka, skvěle vybavený ateliér a špičková fotografická technika. Těšte se na neformální, příjemnou atmosféru a rychle hotové fotografie. To vše za skvělou cenu 1000 Kč za 45 minut fotografování.

 

Přihláška: