Je to neuvěřitelné, ale dnes Ilumio slaví již třetí výročí působení na trhu. Již více jak tisíc dní se snažíme šířit Apple pozitivní myšlení a pomáháme Apple uživatelům lépe, efektivněji a s větší radostí používat svá zařízení. Za tuto dobu jsme uspořádali celkem 174 kurzů, kterými prošlo neuvěřitelných 854 klientů. Jsme velice hrdí na důvěru, které se nám dostalo a rozhodli jsme se oslavit toto výročí speciální nabídkou.

Speciální sleva Apple kurzů

Pokud si objednáte libovolný z vyhlášených Apple či Adobe kurzů mezi 16. a 26. dubnem a uvedete slevový kód NAROZENINY snížíme vám automaticky cenu kurzu z 1590Kč na 1190Kč. Pokud si objednáte dva či více kurzů najednou, snížíme vám cenu každého z nich na rovných 1000Kč! A to už se vyplatí.

 

Stačí si vybrat Apple kurz

V naší aktuální nabídce najdete kurzy Mac OS X i iOS, samostatné kurzy na všechny tři aplikace z balíku iWorks (Pages, Numbers, Keynote), na vynikající Pixelmator, Evernote, Adobe Lightroom či Adobe Photoshop. Samostatný kurz je pak věnován iMovie, mobilní kanceláři a iCloudu. Stačí si jen vybrat téma v přehledu Apple kurzu a včas se přihlásit.

Těšíme se na setkání!