Před cca měsícem Apple uvedl bezplatný upgrade systému MacOS X s označením 10.9 Mavericks. Ten přinesl po roce vývoje nejen poměrně výraznou změnu vzhledu, ale i celou řadu funkčních novinek. V první řadě jde o technologie zaměřené na snížení spotřeby energie a zvýšení výkonu, jako je komprimace operační paměti, slučování procesů, AppNap, uspávání plug-inů apod. Zároveň se objevila celá řada nových systémových aplikací v čele s iBooks a mapami.

 

Nový systém je důkladně protestovali, nastudovali všechny nové školící materiály od Applu a technické podrobnosti, které se o novince objevily v médiích a připravili zcela novou podobu našich kurzů zaměřených na Mac OS X.

 

V případě kurz Mac OS X: Přecházíme na Maca se kurz rozšířil o výuku nových systémových aplikací, upravili jsme část o nastavení systému a fungování aplikací jako je Safari, Mail, Kalendář, Kontakty apod.

 

U kurzu Mac OS X: využijte Mac naplno jsme doplnili informace o nových technologiích a možnostech optimalizace systému. Přepracovali jsme část o zabezpečení a propojení s iCloudem a přidali nové tipy a triky.

 

Pokud jste si Mavericks již nainstalovali a nebo právě zvažujete přechod na nejnovější verzi operačního systému, nabízíme Vám takový malý předvánoční dárek. Na oba dva kurzy pořádané 13.12.2013 Vám ucělíme jednorázovou 20% slevu. pro její získání stačí při registraci použít promokód VANOCE2013.