Průběžně se snažíme zvyšovat kvalitu i komfort našich kurzů tak, abyste se nejen dozvěděli co nejvíc, ale abyste si to u nás také pořádně užili. V lednu jsme se přestěhovali do příjemnějších, světlejších a lépe uspořádaných prostor na Žižkově a nyní jsme vylepšili i technické vybavení.

Nová chytrá TV

První novinkou je výměna televize. Rozhodli jsme se přejít na větší, lepší a novější 65″ Samsung Smart TV 7. generace. Kromě větší plochy, a tudíž lepší čitelnosti, se můžete těšit na ostřejší obraz s věrnějšími barvami i lepší zvuk. Televize navíc přímo podporuje AirPlay2, takže si v praxi můžeme ukázat, jak velice snadno jde propojit chytrou televizi s Apple zařízeními.

 

Vybavení pro Homekit

V učebně máme aktuálně i AppleTV 4K, Homepod mini a skoro dvě desítky různých Homekit kompatibilních zařízení. Postupně v průběhu prázdnin vše propojíme tak, abychom vám mohli v praxi předvádět, jak skvěle může fungovat chytrá domácnost nebo chytrá kancelář postavené na Homekitu. Kurzy Homekitu budou o to praktičtější!

 

Nový světelný park

Pro fotografické kurzy jsme dovybavili naše prostory novými LED světelnými zdroji od Fomei. Máme díky tomu aktuálně k dispozici na dvě desítky různých světelných zdrojů a to jak stabilních LED, tak i zábledků a k tomu obrovské množství příslušenství.

 

Rychlejší připojení a záložní linka

Pokud se rozhodnete naše kurzy absolvovat on-line, i pro vás máme dobrou zprávu. Posílili jsme naší konektivitu a zajistili i záložní linku pro případ výpadnu té primární. To znamená kvalitnější přenos a kvalitnější záznam.

 

Vylepšení webových stránek

V průběhu července a srpna budeme zároveň nasazovat novinky na náš web, abychom zjednodušili přístup k záznamům kurzů, zpřehlednili nabídku kurzů a přidali informace pro naše B2B klienty.