Jste z Havlíčkova Brodu, Jihlavy, Pelhřimova nebo okolí? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Dohodli jsme se s coworkingovým centrem Hubbr v Havlíčkově Brodě na uspořádání prvních 2 Apple kurzů v tomto regionu. Pokud se kurzy naplní, rozhodně nebudou poslední.

Na jaké kurzy se můžete těšit?

Připravili jsme pro vyzkoušení dvojici kurzů zaměřenou na efektivní používání Apple zařízení. Dopoledne můžete přijít na kurz pro majitele iPhonů a odpolední workshop bude pro majitele Maců. V obou případech jde o akce zaměřené na konkrétní postupy, vychytávky, triky a užitečné aplikace, takže na své si přijdou všichni bez ohledu na to, kolik mají zkušeností.

29. 4. 2019 od 9:00 do 12:00 iPhone: efektivní pracovní zařízení

iPhone není jen obyčejný telefon. Je to výkonný počítač, který máte ve své kapse. Víte o tom, že většina uživatelů ani zdaleka nevyužívá potenciál, který se skrývá uvnitř tohoto skvělého zařízení? iPhone se přitom může stát vaším hlavním pracovním zařízením. Důležitá je sebekázeň a efektivní nastavení pracovního workflow. S tím se pojí i řada aplikací, které vám buď mohou výrazně pomoct nebo i stejným způsobem uškodit. Jak říkal Steve Jobs: „Myslete jinak!“

29. 4. 2019 od 13:00 do 16:00 Mac: 100% pracovní nástroj

Líbí se vám počítače od Applu, ale nejste si jistí, jestli jsou vhodné pro vaši práci? Nebo pracujete s Macem, ale cítíte, že vám chybí efektivita a nevyužíváte jeho možnosti naplno? Připravili jsme pro vás workshop plný tipů, triků, postupů a praktických rad, které zvýší vaší každodenní produktivitu, ať už jste kreativci, živnostníci, pracujete v malé či střední firmě nebo třeba studenti.

Filip Brož

Kdo je lektorem?

Lektorem workshopu je Filip Brož, zakladatel a šéfredaktor magazínu iPure.cz. Dlouholetý Apple uživatel a novinář. Apple pro Filipa nikdy nebyla jen obyčejná značka nebo korporace. V mnoha ohledech se ztotožňuje se Stevem Jobsem v tom, že iPhone při správném použití nefunguje jen jako pouhý telefon, ale je to prodloužená ruka jeho života. Jeho specialitou jsou analýzy různých způsobů využití Apple zařízení, uživatelské vychytávky a dlouhé recenze.

Kdy, kde a za kolik?

Oba kurzy proběhnou 29. 4. 2019 v prostorech Hubbr, coworking Havlíčkův Brod, Masarykova 2853, Havlíčkův Brod. Poplatek za absolvování jednoho kurzu ne 1490 Kč. Pokud si objednáte oba kurzy součastně, dáme vám automaticky 20% slevu.

    Přihlášení na workshop

    * takto označená pole jsou povinná







    Potřebujete zapůjčit počítač?