Máte rádi modrého ptáčka? Používáte aktivně Twitter? Víte o tom, že celou svoji Timeline, tweety, odpovědi či sledující, můžete spravovat ze svého zápěstí? Twitter aplikací pro Apple Watch je celkem dost, ale teprve nedávno, jsem objevil tu nejlepší – Jay for Tweeting.

Plnohodnotný Twitter

Díky aplikaci velmi snadno můžete vidět celou svoji Timeline, a to zcela plnohodnotnou. Vidíte všechny zprávy i uživatele. Jakmile kliknete na nějaký tweet, můžete snadno a rychle odpovědět, dát tradiční RT či like. Jay for Tweeting je rovněž kompatibilní se všemi oblíbenými Twitter aplikacemi, například Tweetbot či Twitterrific. Snadno si tak daný tweet můžete otevřít na iPhonu.

Jay for Tweeting

Jay for Tweeting mě však nejvíce dostal tím, že podporuje přehrávání Twitter videa a GIFů. Přímo na hodinkách si můžete pustit video. Pomocí digitální korunky pak lze zoomovat ve fotkách. Díky diktování pak rychle napíšete nové tweet či odpověď.

Zdarma

Aplikace je velmi dobře optimalizovaná, což v praxi dokazuje rychlost odezvy. Na nic nečekáte – kliknete a ihned můžete pracovat, což velmi oceňuji. Pamatuji si na první Twitter aplikaci pro Apple Watch, kde jsem pro načtení tweetu čekal i několik sekund. Jay for Tweeting je v App Store dostupný zcela zdarma, takže neváhejte a pusťte se do testování.

Jay app

Přijďte na náš kurz

V případě, že přijdete na náš kurz, dozvíte se hlubší informace o tom, jak zefektivnit a zpříjemnit každodenní používání hodinek Apple Watch. Z kurzu odejdete s maximem informací k tomu, abyste okamžitě mohli začít využívat Apple Watch naplno.