Přestože na Macu najdeme celou řadu skvělých textový editorů, tabulkových procesorů a prezentačních nástrojů, Microsoft Office je určitým etalonem v řadě společností a odvětví. Verze Microsoft Office pro Mac dnes nabízí velmi komfortní prostředí, které v mnoha ohledech vychází z verze pro Windows, ale tvůrcům se podařilo Word, Excel a PowerPoint přizpůsobit pro iPhone, iPad a Mac tak, aby přemostili rozdíly mezi Windows a systémy od Applu. Pokud přecházíte z Windows na Mac nebo pracujete v multiplatformním prostředí, Office pro Mac je správnou volbou.

On-line kurz MS Office pro Mac

Protože je zde řada rozdílů mezi tím, jak funguje Office na Windows a v Apple prostředí, připravili jsme sérii on-line kurzů speciálně zaměřených na práci s Office aplikacemi na Macu, iPadu a iPhonu. Vysvětlíme si rozdíly, ukážeme si, jak propojit svět Office s Apple prostředím a jak z obého vytěžit maximum. Naučíme vás pracovat tak, aby kolegové s Windows ani nepoznali, že pracujete na Apple zařízeních a vaše spolupráce byla snadná a bezproblémová.

Jiří MatějkaProtože jsou aplikace z balíku Office pro Mac opravdu komplexní, máme pro vás čtyři kurzy. Každý z nich je zaměřen na jednu ze základních aplikací, abychom měli dostatek času a prostoru proniknout opravdu k podstatě věci a ukázat si nejen jednotlivé funkce, ale hlavně praktické postupy. Přihlásit se můžete na půldenní kurz práce s MS Outlookem na Macu a na celodenní kurzy MS Wordu pro Mac, MS Excelu pro Mac a MS PowerPointu pro Mac.

Lektorem všech čtyř kurzů je zkušený, certifikovaný trenér Macrosoftu Jirka Matějka, který je zároveň dlouhodobým Apple uživatelem a fandou. Díky tomu zná každou zapeklitost spojenou s propojením světa MS Office a Apple produktů. Učte se od nejlepších, využijte naše on-line kurzy.

Výhodou on-line kurzů je, že se můžete zúčastnit odkudkoli a ušetříte cestu do naší pražské učebny. Zároveň do jejich pořádání nijak nezasahují protiepidemiologická opatření. V průběhu kurzu mohou účastníci zcela plnohodnotně komunikovat s lektorem, reagovat na témata, pokládat otázky. Zároveň jako bonus nabízíme všem účastníkům možnost si táhnout záznam celého kurzu.

Pro nejbližší termín kurzů nabízíme speciální zvýhodnění! Objednejte si dva a více kurzů MS Office pro Mac najednou a získejte automaticky 33% slevu!

OutlookMS Outlook pro Mac

Předností Outlooku je integrace několika modulů do jednoho prostředí. Pokud na Macu hledáte přehledný a funkční nástroj pro práci s poštou, kalendáři, poznámkami, úkoly a kontakty, nebo jste crossplatformní uživatelé pracující na Macu i Windows, pak je tento kurz právě pro vás. Outlook na Macu sice nese všechny znaky svých brášků, ale přeci jen je často v něčem jiný. Někdy lepší a někdy horší. Pokud nechcete trávit hodiny zkoumáním, svěřte se do našich rukou a my vás hladce provedeme zákoutími MS Outlook v prostředí MacOS.

WordMS Word pro Mac

Ačkoliv na Macu rozhodně najdete řadu kvalitních textových editorů, MS Word asi nenahradí. Určitě ne vždy. Pokud i vy patříte mezi bojovníky s aplikací MS Word a víte, že v práci s ní na MacOS máte mezery, přijďte na naše kurzy a jistě pochopíte, že to bylo jen nedorozumění. Word se jistě i na Macu stane vaším kamarádem.

ExcelMS Excel pro Mac

Možná to nevíte, ale MS Excel byl údajně objednaný pro Mac. Jen souhrou nešťastných náhod poprvé vyšel jako nástroj pro Windows. Nebudeme si nic nalhávat, na Windows je sice lepší, ale na Macu není vůbec špatný a svého Win brášku dohání mílovými kroky. Ať se vám to líbí, nebo ne, MS Excel je průmyslový etalonem v oblasti tabulkových kalkulátorů a proto je i pro mnoho jablíčkářů nezbytné tento skvělý produkt ovládat. Kdo se ho bojí, může bez obav přijít na naše kurzy, kde se s Excelem na Macu vypořádáme jednou pro vždy.

PowePointMS PowerPoint pro Mac

Ačkoliv na Macu rozhodně najdete kvalitní prezentační nástroj, umět MS PowerPoint se může hodit, zejména, pokud pracujete v korporátním světě. Pokud i vy patříte mezi bojovníky a odpůrce skvělé aplikace MS PowerPoint, tak přijďte na naše kurzy a jistě pochopíte, že to bylo jen nedorozumění. MS PowerPoint se jistě i na Macu stane vaším velkým pomocníkem.