Po Praze a Ostravě jsme připravili celkem 4 Apple kurzy i pro Brno. 28. a 29. listopadu se můžete přijít naučit využít iPhone, iPad a Mac naplno do Impact HUB Brno, kde bude přednášet certifikovaný Apple trenér Honza Březina.

28.11. 9:00 – 12:00 MacOS: Přecházíme na Maca  

Pořídili jste si nového Maca a potřebujete pomoci s přechodem z Windows na MacOS. A nebo jen prostě začínáte s Macem a hledáte pomoc? Nabízíme Vám půldenní intenzivní a praktický workshop uživatelské práce s MacOS.

 

28.11. 13:00 – 16:00 MacOS: Využijte Mac naplno

Operační systém MacOS  je jedním z důvodů, proč je práce s Macem tak snadná. Základní funkce zvládne snad každý samouk během pár večerů. Nicméně Mac nabízí celou řadu praktických funkcí, které Vaší pozornosti mohly uniknout. Využijte příležitost a přijďte se naučit řadu praktických triků.

 

29.11. 9:00 – 12:00 iOS 11: Zefektivněte svou práci

Nová verze iOS 11 přináší celou řadu nových funkcí, které umožňují výrazně změnit práci s mobilními zařízeními. Připravili jsme pro vás proto nový workshop plný tipů, triků, postupů a praktických rad, které zvýší vaší každodenní efektivitu.

 

29.11. 13:00 – 16:00 iPad: 100% mobilní kancelář

Mezi hlavní výhody Apple iPadu patří vynikající mobilita, malé rozměry, hmotnost a dlouhá výdrž na baterii. To jsou ideální předpoklady pro využití na cestách. Proto jsme pro Vás připravili speciální kurz zaměřený na to, jak  efektivně používat iPad pro práci v terénu či na cestách. Naučíme Vás, jak mít svoje dokumenty, emaily, kontakty, kalendáře a ostatní potřebná data vždy při ruce.