Zpracování videa nás baví a postupně jsme vybudovali nejširší nabídku fyzických, video a on-line kurzů pro střih videa. Je jedno jestli začínáte nebo již máte nějaké zkušenosti. Stačí si vybrat správnou aplikaci a my vás naučíme s ní pracovat!

Kombinace Apple produktů a videa je dlouhodobě jednou z nejspolehlivějších a nejsnáze dostupných variant jak pro amatéry, tak pro profesionály. iPad, MacBook, iMac nebo třeba Mac Pro nabízí vyladěný výkon a hlavně spolehlivý provoz. Tím, že Apple vyrábí hardware, operační systém i samotné aplikace, vše je dohromady skvěle sladěno. Která aplikace je ta správná pro vás?

iMovie je ideálním nástrojem pro domácí tvůrce. Je rychlé, snadno ovladatelné, nenáročné na hardware a zdarma! Používat jej můžete na iPhonu, iPadu i Mac!

Final Cut Pro je určen pro náročnější střihače. Otevírá obrovské kreativní možnosti a my máme kurzy jak pro úplné začátečníky, tak i pro pokročilé.

 

iMovie na iPhonu a iPadu (video kurz)

Za necelou hodinu vás naučíme stříhat videa na iPhonu či iPadu. V celkem šesti lekcích se postupně naučíte materiál organizovat, sestříhat, doladit i vyexportovat ve správném formátu.

Jak na iMovie (kniha, video kurz)

Chcete doma stříhat videa na Macu? Máme pro vás elektronickou knihu, audio knihu a video kurz, ve kterých vás vše naučíme krok za krokem!

iMovie: Snadný střih videa (fyzický/on-line kurz)

Preferujete kurz naživo s lektorem? Honza Březina vás provede zákoutími iMovie a podělí se s vámi o své dlouholeté zkušenosti, postupy a triky.

Final Cut Pro X: Střih videa bez hranic (fyzický/on-line kurz)

Tento celodenní kurz je určen pro začátečníky. Po jeho absolvování budete schopni ve FCP postříhat nejen jednoduchý projekt, ale získáte potřebné základy pro další rozvoj!

Final Cut Pro X: Barevná postprodukce (fyzický/on-line kurz)

Prvním kurzem pro středně pokročilé uživatele Final Cut Pro je workshop zaměřený na práci s barvami. Barevný postprocessing projdeme od A do Z

Final Cut Pro X: Motion a Compressor (fyzický/on-line kurz)

Motion a Compressor jsou dvě rozšíření pro Final Cut Pro přímo od Applu a umožňují výrazně zvýšit efektivitu práce a rozšiřují kreativní možnosti. Tento workshop je určen pro středně zkušené uživatele FCP.