Většinu našich kurzů pořádáme v Praze, ale snažíme se pravidelně vyrážet i do regionů. V dubnu jsme pro vás připravili 4 kurzy v Ostravě a k tomu možnost objednat si v Ostravě i individuální školení! Využijte jedinou možnost navštívit naše Apple kurzy na Moravě v prvním pololetí.

Kdy, kde a za kolik?

Kurzy pořádáme již tradičně v Impact HUB Ostrava, Sokolská třída 1263/24, Ostrava 702 00 a to 18. a 19. dubna 2019. Cena jednoho půldenního kurzu je 1590 Kč.

HUB Ostrava

Protože do Ostravy vyráží dva lektoři, je možné si 18. 4. objednat individuální školení od Honzy Březiny a 19. 4. od Filipa Brože. Cena je 1200 Kč za hodinu nebo si můžete objednat zvýhodněný balíček 3 hodin za 2490 Kč. V případě zájmu o individuální kurz nás kontaktujte na info@ilumio.cz.

18. 4. 2019 9:00 – 12:00
Apple Watch: životní styl na maximum

Máte někdy pocit, že hodinky Apple Watch vás spíše otravují, než aby vám pomáhali? Chodí vám denně spousty nofitikací a různých upozornění, které vás akorát vyrušují od práce nebo odpočinku? Co takhle s tím vším skoncovat a začít využívat Apple Watch efektivně a zároveň na maximum. Víte například o tom, že hodinky vám mohou měřit a hlídat kvalitu spánku? A co teprve vaše srdce nebo stres. Apple Watch se mohou při správném nastavení stát vaším nejosobnějším zařízením.

18. 4. 2019 13:00 – 16:00
iPhone: efektivní pracovní zařízení

iPhone není jen obyčejný telefon. Je to výkonný počítač, který máte ve své kapse. Víte o tom, že většina uživatelů ani zdaleka nevyužívá potenciál, který se skrývá uvnitř tohoto skvělého zařízení? iPhone se přitom může stát vaším hlavním pracovním zařízením. Důležitá je sebekázeň a efektivní nastavení pracovního workflow. S tím se pojí i řada aplikací, které vám buď mohou výrazně pomoct nebo i stejným způsobem uškodit. Jak říkal Steve Jobs: „Myslete jinak!“

19. 4. 2019 9:00 – 12:00
iPad: 100% pracovní nástroj

Mezi hlavní výhody Apple iPadu patří vynikající mobilita, malé rozměry, hmotnost a dlouhá výdrž na baterii. K tomu si přidejte snadné ovládání, dostupné aplikace a možnost používat pero. To vše dává zcela nové možnosti efektivní práce. Proto jsme pro Vás připravili speciální workshop zaměřený na to, jak  efektivně používat iPad pro práci v terénu i kanceláři. 

19. 4. 2019 13:00 – 16:00
Mac: 100% pracovní nástroj

Líbí se vám počítače od Applu, ale nejste si jistí, jestli jsou vhodné pro vaši práci? Nebo pracujete s Macem, ale cítíte, že vám chybí efektivita a nevyužíváte jeho možnosti naplno? Připravili jsme pro vás workshop plný tipů, triků, postupů a praktických rad, které zvýší vaší každodenní produktivitu, ať už jste kreativci, živnostníci, pracujete v malé či střední firmě nebo třeba studenti.

    Přihlášení na workshop

    * takto označená pole jsou povinná







    Potřebujete zapůjčit počítač?