Ilumio pravidelně pořádá kurzy ve svých prostorech v Praze, kde se právě chystáme na 400. Apple kurz. Pravidelně cca 1x za půl roku pořádáme sérii kurzů mimo Prahu. Na říjen jsme pro vás připravili hned 4 kurzy v Ostravě! Využijte jedinečnou příležitost absolvovat naše nejnovější kurzy na severní Moravě.

 

Kdy a kde

Kurzy proběhnou paralelně 8. 10. 2018 v coworkingovém centru Impact HUB Ostrava. HUB je naší oblíbenou základnou, protože kromě skvělé atmosféry nabízí vynikající zázemí. Máme pro vás dva dopolední kurzy od 9:00 do 12:00 a dva odpolední kurzy od 13:00 do 16:00.

 

Kurzy pro začínající a středně pokročilé uživatele iPhonů a iPadů

iOS 12: Zefektivněte svou práci (9:00 – 12:00)

iOS 12 sice na první pohled nepřínáší mnoho designových vylepšení, avšak výrazně mění práci s iPady a iPhony. Apple se kromě stability zaměřil především na Siri a váš čas, který trávíte u obrazovek. Chcete zvýšit svoji každodenní efektivitu? Nabízíme vám praktický workshop, při kterém se naučíte využívat všech novinek iOS 12 naplno!

 

iPad: Microsoft Office na cestách (13:00 – 16:00)

Kancelářský balík Microsoft Office je nástroj pro efektivní práci s nejrůznějšími dokumenty. Je vhodný pro domácí i firemní užití. Microsoft si dal skutečně záležet a vytvořil plnohodnotnou verzi aplikací Word, Excel a PowerPoint pro jablečné tablety. Můžete ho pořídit buď ve formě trvalé licence nebo v předplacené variantě Office 365. V čem se liší jednotlivé sady a která z nich bude nejvhodnější právě pro vaše potřeby? Jak funguje Word na iPadu, iPhonu nebo MacBooku, a jak tam dostanu svá data?

 

Kurzy pro pokročilé uživatele Apple produktů

Osobní efektivita s Apple produkty (9:00 – 12:00)

Máte iPhone, iPad nebo Mac a cítíte, že nedokážete naplno využít jablečný systém pro svou práci a organizaci osobních dat? Nabízíme vám praktický workshop, na kterém vám Honza Březina předvede svůj propracovaný systém pro vyšší osobní efektivitu založený na Apple produktech a službách.

 

Mac: 100% pracovní nástroj (13:00 – 16:00)

Líbí se vám počítače od Applu, ale nejste si jistí, jestli jsou vhodné pro vaši práci? Nebo pracujete s Macem, ale cítíte, že vám chybí efektivita a nevyužíváte jeho možnosti naplno? Připravili jsme pro vás workshop plný tipů, triků, postupů a praktických rad, které zvýší vaší každodenní produktivitu, ať už jste kreativci, živnostníci, pracujete v malé či střední firmě nebo třeba studenti.