Většinu našich kurzů pořádáme v našich prostorech v Praze. Jednou za 1/4 roku se ale snažíme vyjíždět s kurzy do regionů a v lednu jsme připravili hned 8 kurzů v Brně. Využijeme příjemných prostor Impact HUBu v Brně a máme pro vás kurzy zaměřené na iPhone, iPad, Mac, osobní efektivitu a Adobe Lightroom. Využijte tuto jedinečnou příležitost absolvovat vybrané naše kurzy v Brně, protože další příležitost bude až v druhé polovině roku 2019.

Využijte slevu na 2 a více kurzů

Snažili jsme se  pro Brno připravit ucelený výukový program složený z 2 – 3 kurzů. Kurzy se navzájem doplňují a umožňují ve velmi krátké době získat obrovské množství vědomostí. Pokud naráz objednáte 2 a více kurzů v Brně, automaticky vám na ně dáme 20% slevu!

 

Kurzy pro iPhone a iPad

Pokud používáte mobilní zařízení od Applu, máme pro vás několik kurzů, které vám pomohou využít tato zařízení naplno! Konkrétně si můžete vybrat z následujících kurzů:

28.1.2019 9:00 – 12:00 iOS 12 pro začátečníky od A do Z

Uvedení dvanácté verze iOS přineslo řadu novinek a hlavně vnitřních vylepšení. Nabízíme Vám půldenní intenzivní workshop, při kterém Vás naučíme nastavit iPhone a iPad tak, aby na 100% využil výkon nového systému, jeho bezpečnostní prvky a to vše při zachování či zlepšení výdrže na baterii. Pojďte s námi proniknout do tajů iOS 12.

 

29.1.2019 9:00 – 12:00 iPad: 100% mobilní kancelář

Mezi hlavní výhody Apple iPadu patří vynikající mobilita, malé rozměry, hmotnost a dlouhá výdrž na baterii. To jsou ideální předpoklady pro využití na cestách. Proto jsme pro Vás připravili speciální kurz zaměřený na to, jak efektivně používat iPad pro práci v terénu či na cestách. Naučíme Vás, jak mít svoje dokumenty, emaily, kontakty, kalendáře a ostatní potřebná data vždy při ruce.

 

29.1.2019 14:00 – 17:00 iPad: Microsoft Office na cestách

Kancelářský balík Microsoft Office je nástroj pro efektivní práci s nejrůznějšími dokumenty. Je vhodný pro domácí i firemní užití. Microsoft si dal skutečně záležet a vytvořil plnohodnotnou verzi aplikací Word, Excel a PowerPoint pro jablečné tablety. Můžete ho pořídit buď ve formě trvalé licence nebo v předplacené variantě Office 365. V čem se liší jednotlivé sady a která z nich bude nejvhodnější právě pro vaše potřeby? Jak funguje Word na iPadu, iPhonu nebo MacBooku, a jak tam dostanu svá data?

 

Kurzy zaměřené na Mac a osobní efektivitu

Další skupinu tvoří kurzy pro uživatele počítačů od společnosti Apple. Ať už je to Macbook, iMac, Mac mini či Mac Pro, pomůžeme vám s odemčením jeho potenciálu. Kurz osobní efektivity vám pomůže lépe využít vaše Apple zařízení bez ohledu na to, jestli jde o Mac, iPhone či iPad. Vybrat si můžete z následujících kurzů:

 

28.1.2019 14:00 – 17:00 macOS: Přecházíme na Maca

Pořídili jste si nového Maca a potřebujete pomoci s přechodem z Windows na macOS. A nebo jen prostě začínáte s Macem a hledáte pomoc? Nabízíme Vám půldenní intenzivní a praktický workshop uživatelské práce s macOS.

 

29.1.2019 9:00 – 12:00 Mac: 100% pracovní nástroj

Líbí se vám počítače od Applu, ale nejste si jistí, jestli jsou vhodné pro vaši práci? Nebo pracujete s Macem, ale cítíte, že vám chybí efektivita a nevyužíváte jeho možnosti naplno? Připravili jsme pro vás workshop plný tipů, triků, postupů a praktických rad, které zvýší vaší každodenní produktivitu, ať už jste kreativci, živnostníci, pracujete v malé či střední firmě nebo třeba studenti.

 

29.1.2019 14:00 – 17:00 Osobní efektivita s Apple produkty

Máte iPhone, iPad nebo Mac a cítíte, že nedokážete naplno využít jablečný systém pro svou práci a organizaci osobních dat? Nabízíme vám praktický workshop, na kterém vám Honza Březina předvede svůj propracovaný systém pro vyšší osobní efektivitu založený na Apple produktech a službách.

 

Kurzy Adobe Lightroom

Poslední skupinu tvoří kurzy pro fotografy a kreativce zaměřené na Adobe Lightroom. Je jedno jestli používáte Windows nebo Mac, na kurzech Adobe Lightroom vás naučíme výrazně zrychlit a zpřehlednit práci s vašimi fotografiemi.

 

28.1.2019 9:00 – 12:00 Adobe Lightroom: Zrychlete zpracování fotografií

Adobe Photoshop Lightroom je skvělým nástrojem pro organizaci, archivaci a zpracování fotografií. Pomocí Lightroomu můžete velice rychle roztřídit stovky fotografií, vybrat ty nejlepší a zpracovat je mnohem rychleji než v běžných grafických editorech. Naučíme Vás ušetřit hodiny při zpracování fotografií. A nejen to, Lightroom je skvělým nástrojem pro vytváření rychlého, přehledného a bezpečného foto archivu. Naučíme Vás, jak neztratit své fotografie!

 

28.1.2019 14:00 – 17:00 Adobe Lightroom: Workshop kreativních úprav

Adobe Photoshop Lightroom nenabízí jen možnost organizace fotografií a vyvolání RAW snímků, ale i velice rychlé a efektivní zpracování fotografií. S necelými dvěma desítkami nástrojů můžete být překvapivě kreativní a výrazně podtrhnout a zvýšit působivost svých fotografií. Ona kreativita totiž není o počtu použitých úprav, ale o její správné kombinaci a využití. A právě na to se zaměříme v našem workshopu.

 

    Přihlášení na workshop

    * takto označená pole jsou povinná







    Potřebujete zapůjčit počítač?